De jeugdtheaterschool van Haarlem-Noord voor iedereen tussen de 6-15 jaar

Kom je meespelen? 

Bij de Jeugdtheaterfabrique, dé theaterschool van Haarlem-Noord voor iedereen tussen de 6-15 jaar, staat spelplezier op de eerste plek.

Ontdek tijdens onze theaterlessen hoe leuk het is om samen verhalen te bedenken en te spelen. De spelers maken met elkaar nieuwe verhalen en bewerken deze al improviserend tot korte scènes. Door rollen te spelen ontwikkelen ze op een speelse en ongedwongen manier hun creativiteit, zelfvertrouwen en sociale vaardigheden. De lesperiode sluiten we af met een heuse presentatie voor een hooggeëerd publiek! Zodat de spelers met de hele groep kunnen laten zien wat ze allemaal hebben geleerd.

Waar en wanneer zijn de lessen?

Ons nieuwe lessen starten in september 2024. Je kunt je daar nu al voor inschrijven!

De theaterlessen worden gegeven aan kinderen en jongeren in de sfeervolle theaterzaal van Het Verhalenhuis (Haarlem-Noord). De lessen duren 60 of 90 minuten en vinden plaats op verschillende dagen en tijden per week voor diverse leeftijdsgroepen. 

> bekijk het lesrooster

Wie geven de lessen?

Wij vinden het belangrijk dat alle spelers gezien worden en zich veilig voelen in de groep. Alleen op die manier kunnen zij plezier maken en groeien. De theaterlessen bij de Jeugdtheaterfabrique worden gegeven door ervaren en professionele theaterdocenten- en makers. 

Maak kennis met onze docenten Merijn van Beusekom, Laura Liefting en Ronald ter Telgte.

Nieuwsgierig geworden?

Wil je graag een keer een theaterles meemaken? 
 > Schrijf je dan hier in voor een gratis proefles!