STEK MaakLab

Stort jezelf in een weekend vol kunst en theater met gelijkgestemde theaterbeesten!

Tijdens een MaakLab maak je samen in één weekend met professionele theatermakers een korte voorstelling die je toont aan jouw publiek! Iedere MaakLab heeft een andere insteek maar altijd op een toffe locatie in of in de omgeving van de stad Haarlem.

STEK MaakLab 1. LEARNING TO LOVE YOU MORE

Theater maken, schrijven, spelen, bouwen met als inspiratiebron het kunstwerk Learning to Love You more van de fantastische kunstenaars Miranda July & Harrell Fletcher. 

Learning to Love You more is een wereldberoemd kunstwerk dat is ontstaan vanuit de gedachte dat wij mensen onszelf en elkaar op een andere manier leren kennen. Door middel van opdrachten zijn meer dan 100.000 mensen van over de hele wereld aan de slag gegaan met opdrachten van deze kunstenaars en maken tot op de dag van vandaag deel uit van dit kunstwerk. Wil jij ook deel uitmaken van dit kunstwerk? Dat kan!

We gaan aan de slag met vormgeving, bouwen ons eigen decor, we schrijven teksten, spelen de sterren van de hemel en wellicht ontstaat er een lied. Schrijf je in en ontdek wat voor een wereld er aan je eigen voeten ligt!

WAAR? Broedplaats Bogota (25 minuten fietsen vanaf centrum Haarlem).